James Franco esitteli ylpeänä huumeleffan tatuointia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijäkoomikko James Franco onnistuu olemaan samalla virnuileva humoristi ja elokuvarooleissaan vakuuttava ja vakavastiotettava taiteen tulkitsija. Hänellä on ollut viime vuosina tapana tehdä koomisia tempauksia.

Mies on esimerkiksi vitsaillut homohuhuista, joiden kohteena oli aikaisemmin. Nyt James Franco on ollut erityisen ylpeä tekemästään työstä, ja julkaissut Pineapple Express -elokuvan fanikuvan Instagramissa. Otoksessa on tatuointi, jossa nähdään Francon, Seth Rogenin ja Danny McBriden kasvokuvat. Tatuointi on todennäköisesti fanin iholta.

James Franco järjestää parhaillaan taidenäyttelyä, jossa nähdään kuvia hänen alastomasta ystävästään Seth Rogenista. Näyttelyn kuvat ovat homofanien tekemiä, ja niitä on katsottavissa New Yorkissa ja Los Angelesissa.