Robin Thicke on jäykkä kuin Ken-nukke – kuvat todistavat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

R&b-tähti Robin Thicke on ollut viime aikoina julkisuudessa viime aikoina siksi, että hänen pitkä avioliittonsa lukioaikaisen rakastetun Paula Pattonin kanssa päättyy. Nainen kyllästyi miestähden pettämiseen, sillä viihdelehtien mukaan laulaja ei ole ollut näyttelijätärpuolisolleen uskollinen.

Mattel
Mattel
Splash
Splash

Robin Thicke on nyt saavuttanut muunkinlaista kyseenalaista huomiota. Eräs Reddit-käyttäjä nimittäin huomasi, ettei laulaja osaa poseerata kovin luontevasti punaisella matolla. Goldenpath223-nimisen henkilön mielestä Thicke on jäykkä kuin Barbie-nuken poikaystävä Ken. Yhdennäköisyys on koominen, varsinkin koska julkkiksia usein haukutaan muovisiksi persooniksi.

Paula Patton päätti erota miehestään, koska tämä on useiden vuosien ajan flirttaillut muiden naisten kanssa joko vaimon silmien alla tai hänen tietämättään. Näyttelijättären kerrottiin aikoinaan jopa vakoilleen Thickeä, koska hän halusi saada tämän kiinni pettämisestä. Parilla on yhteinen Julian-poika, joka on kolmevuotias.

Splash
Splash
Splash
Splash