Alaston Seth Rogen päätyi taidenäyttelyyn – todellinen homoikoni

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

James Francon ja Seth Rogenin Bound 2 -parodian jälkeen maailma on tiennyt odottaa kaksikolta jotain päräyttävää. Hyvät ystävykset nimittäin halailivat kiihkeästi Kanye Westin kuuluisan musiikkivideon parodiavideolla. Siinä Rogen nähtiin vähissä pukeissa.

YouTube
YouTube

Nyt miehen ystävät saavat helposti lisää alastonta Sethiä New Yorkissa ja Los Angelesissa vieraillessaan. James Franco on nimittäin laittanut esille maalauksia nakuilevasta ystävästään. Vitsi juontaa juurensa Rogenin pari vuotta sitten tapahtuneeseen vierailuun Conan O’Brienin keskusteluohjelmassa, jossa mies kertoi olevansa homoyhteisön ikoni.

Hän kuvasi olevansa karhumainen miestyyppi, joka vetoaa tietynlaisiin homoseksuaaleihin. Conan näytti paikan päällä maalauksia, joissa koomikko poseerasi kaikenlaisissa vihjailevissa asennoissa. Franco pisti maalauksista pystyyn oikean näyttelyn, ja laittoi kuvia etukäteen esille Instagramiin mainosmielessä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat