Star Wars -hahmot villiintyivät Pharrell Williamsin hittibiisistä! Katso

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Star Wars -saagan elokuvat pysyvät vuosi toisensa jälkeen sci-fi-henkisten suosikkeina. Faneille tehdään ajoittain varsin mielikuvituksellisia tuotteita – ja kauppa käy. Kerroimme äskettäin esimerkiksi Star Wars -valomiekkapihdeistä, joilla grillaus viedään uudelle tasolle.

YouTube
YouTube

Nyt Star Wars -hahmot ovat päässeet osaksi hauskaa mash up -videota. Darth Vader, C-3PO ja kumppanit hypähtelevät ja tanssivat Pharrell Williamsin Happy-kappaleen tahdissa. Video sopii erityisesti piristämään niitä, jotka eivät ota lempielokuvasarjaansa liian vakavasti.

Pharrell Williamsin Happy-kappale on tehty Despicable Me 2 -elokuvan tunnusmusiikiksi. 40-vuotias musiikkituottaja-laulajan kappale on tällä hetkellä myydyin single esimerkiksi Britanniassa. Suomessakin se menestyy paraikaa radiosoitossa.