Katy Perry pokasi maailmankuulun DJ-tähden?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Roar-hitistään tunnettu poppari Katy Perry heilasteli vielä äskettäin on-off -poikaystävänsä kitaristilaulaja John Mayerin kanssa, ja heidän huhuttiin jopa menneen kihloihin. Pariskunta kuitenkin erosi taannoin.

29-vuotias laulajatar kävi sittemmin treffeillä räppäri Riff Raffin kanssa, mutta nyt hänet on yhdistetty jälleen uuteen muusikkoon. People.com-sivuston mukaan Katy Perryn uusi ihastus on DJ:nä, tuottajana ja Mad Decent -levy-yhtiön perustajana tunnettu Diplo.

Katy Perry ja Diplo nähtiin viettämässä yhdessä aikaa ensi kertaa aikaisemmin tässä kuussa järjestetyillä Coachella-festivaaleilla. Sittemmin heidät on nähty ihastuneen oloisina New Yorkissa järjestetyissä Amazing Spider-Man 2 -elokuvan jatkobileissä. 35-vuotias Diplo on aikaisemmin seurustellut esimerkiksi naisräppäri M.I.A.:n kanssa, ja taannoin Katy Perryyn yhdistetty Riff Raff on puolestaan miehen Mad Decent -levy-yhtiön listoilla.

Katy Perry esiintyi viime vuonna John Mayerin uudella Who You Love -singlellä, ja pari nähtiin yhdessä myös kappaleen musiikkivideolla. Pariskunnan suhde ei kuitenkaan kestänyt. Katheryn Elizabeth Hudson on julkaissut yhteensä neljä albumia, joista viimeisin on viime vuonna ilmestynyt Prism.