Katy Perryn muodonmuutos ihmetyttää – ei kai tästä tule trendi?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja Katy Perry toipuu parhaillaan erosta, sillä hänen suhteensa muusikko John Mayerin kanssa päättyi taannoin. Rakkaussuhde oli ollut jo jonkin ollut on-off -tilassa jo pitkään molempien työkiireiden takia. Parin suuret riidat johtivat jälleen eroon.

Sinkkuelämää maisteleva Katy Perry päätti taannoin hieman irroitella, kun hän värjäsi hiuksensa. Tällä kertaa 29-vuotiaan laulajattaren hiukset värjättiin yllättäen vihreiksi. Moni odotti, että kyseessä olisi ollut vain parin päivän kokeilu, mutta vihreä kuontalo tulikin jäädäkseen. Aika näyttää tuleeko siitä ensi kesäksi jonkinasteinen hiustrendi.

Katy Perry ja John Mayer näyttivät taannoin umpirakastuneilta ja monet ajattelivat heidän vihdoinkin vakiintuneen pysyvästi. Nyt Perry on aikeissa aloittaa uuden startin elämässään ja hän muun muassa tyhjensi kotinsa miehen tavaroista. Pari teki taannoin yhteisen Who You Love -kappaleen Mayerin Paradise Valley -levylle.