James Franco tunnusti: Pelehti 17-vuotiaan Lindsay Lohanin kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lindsay Lohanin taannoin julkistetulla seksilistalla on monta nimeä, jotka eivät todennäköisesti haluaisi tulla mainituksi julkisesti. Heistä yksi on näyttelijä James Franco, joka oli aiemmin läheisissä väleissä tähden kanssa ja yritti auttaa tätä neitokaisen päihdekierteessä.

Näyttelijä kiisti aluksi väitteet seksin harrastamisesta. Nyt James Franco on kuitenkin tunnustanut, että hänen ja nuoren Lindsay Lohanin välit menivät aikoinaan kaverisuhdetta pidemmälle. Tähti paljasti Howard Sternin haastattelussa hänen ja näyttelijättären suudelleen vuoden 2004 paikkeilla, jolloin Lohan oli vasta 17-vuotias.

– Ok, me ehkä suutelimme. Se oli heikkoa. Pussailimme kauan sitten. Olin kiltti tyyppi, joten se jäi suutelemiseen. Ajattelin: ”Mitä helvettiä olen oikein tekemässä?”. Hän oli niin nuori, James Franco tunnusti.

James Franco myös myönsi visipilänkaupan jatkuneen suutelemisen jälkeenkin. Kumpikin tähdistä asui samassa hotellissa opiskellessaan Los Angelesissa sijaitsevassa Kalifornian yliopistossa. Francon mukaan Lohan vietti tuollon runsaasti aikaa hänen seurassaan, ja eräänä yönä jopa murtautui miehen hotellihuoneeseen.

Lohanin valloitusten listalla on joukko yllätysnimiä, joihin lukeutuvat James Francon lisäksi esimerkiksi Justin Timberlake, Adam Levine, Heath Ledger, Colin Farrell, Joaquin Phoenix, Jamie Dornan, Zac Efron, Max George, Garrett Hedlund, Ashton Kutcher, Ryan Philippe, Orlando Bloom, Paris Hiltonin ex-poikaystävä Stavros Niarchos, Benicio Del Toro ja Danny Cipriani. 36 nimen listalta on julkaistu tähän mennessä 24 nimeä.