Naya ei bikinipeppua peitellyt – täydelliset muodot?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tällä kaudella päättyvästä Glee-musikaalisarjasta maailmanlaajuisesti tunnetuksi tähdeksi noussut Naya Rivera esittää hittisarjassa lesboa, mutta tosielämässä näyttelijätär on hetero ja kihloissa räppäri Big Seanin kanssa. Parhaillaan kaunotar nauttii lomastaan.

Kerroimme aiemmin kuinka Naya itse julkaisi lomakuvian Instagramissa, mutta myös paparazzit ovat ehtineet tähtäillä häntä hotellin uima-altaalla. Nyt Naya nähdän esittelemässä paparazzeille täydellisyyttä hipovaa bikinipeppuaan.

Naya Rivera on losangelesilainen näyttelijätär, joka meni äskettäin kihloihin räppäri Big Seanin kanssa. Glee-sarjassa 26-vuotias neitokainen esittää häijyä cheerleaderia, Santana Lopezia. Roolihahmo sai lisäsyvyyttä ohjelmassa, kun hän paljastui tunteidensa kanssa kipuilevaksi lesboksi.