Naya Rivera on kuuma ilmestys bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu Glee-musikaalisarja vetelee viimeisiään, sillä Yhdysvalloissa esitetään parhaillaan viimeistä kautta. Yksi sarjan tähdistä on Naya Rivera. Hänen roolihahmonsa sarjassa on lesbo, mutta tosielämässä näyttelijätär on kihloissa räppäri Big Seanin kanssa.

Tummaverinen kaunotar on aikaisemminkin nähty bikinikuvissa, mutta nyt neitokainen muistuttaa jälleen olevansa suosittu muistakin syistä kuin näyttelijä- ja laulutaitojensa ansiosta. Naya Rivera jakoi Instagram-tilillään kuvia, joissa hän poseeraa uima-altaalla mustissa bikineissä. Lisäksi paparazzit ikuistivat näyttelijättären valkoisissa bikineissä Meksikon Los Cabosissa.

Naya Rivera on losangelesilainen näyttelijätär, joka meni äskettäin kihloihin räppäri Big Seanin kanssa. Glee-sarjassa 26-vuotias neitokainen esittää häijyä cheerleaderia, Santana Lopezia. Roolihahmo sai lisäsyvyyttä ohjelmassa, kun hän paljastui tunteidensa kanssa kipuilevaksi lesboksi.