Robin esiintyy päiväkonsertissa Tammerfesteillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tammerfestin ikärajattomassa päiväkonsertissa lauantaina 19. heinäkuuta Ratinan festivaalipuistossa esiintyy popsensaatio Robin. 16-vuotias Robin on tehnyt selvää jälkeä jättihittiä seuranneilla kolmella albumilla ja niiltä irrotetuilla lukuisilla menestyssinkuilla.

Kahdessa vuodessa yli 370.000 levyä ja DVD:tä myyneen artistin ura starttasi yhdessä Viihdelehti Staran kanssa järjestetystä Staraskaba-laulukilpailusta ja Itä-Euroopan suurimmasta New Wave -laulukilpailusta, jota seurasi noin 100 miljoonaa televisiokatsojaa. Artisti on pokannut palkintoja niin Emma-gaalassa kuin MTV Awardseissa.

Yli 40 miljoonaa katselukertaa YouTubessa saavuttaneen Robinin viime vuoden suurimpia hetkiä olivat Justin Bieberin kolmen Norjan ja niitä seuranneen Suomen keikan lämmittely. Nyt vuorossa on esiintyminen Tammerfestin päiväkonsertissa Ratinan festivaalipuistossa. Ennakkomyynnissä on yksittäisten konserttilippujen lisäksi perhelippupaketteja.