Upea bikinikaunotar! Millie ilmestyi rannalle Los Angelesissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikaunotar Millie Mackintosh on noussut parissa vuodessa varsinaiseksi paparazzien lemmikiksi, sillä hänet löydetään kuviin minne meneekin. Taannoin hän ihastutti bilekansaa Ibizalla, jossa oli miehensä, Professor Greenin, räppikeikan merkeissä.

23-vuotias Millie on nyt bongattu vuorostaan rapakon takana Yhdysvalloissa, jossa hänet kuvattiin viettämässä vapaapäiväänsä yhdessä ystäviensä kanssa rannalla Los Angelesin liepeillä.

Millie Mackintosh solmii tämän vuoden syyskuussa avioliiton räppäri Professor Greenin kanssa. Tuleva aviomies ei sulata neitokaisen Made In Chelsea -sarjaa, joten hän päätti lopettaa siinä esiintymisen. Ohjelma keskittyy kuvaamaan rikkaiden ja menestyneiden nuorten rakkauskuvioita ja ammatillista elämää.