Pilvenpolttajan neronleimaus – yhdisti pizzan ja pössyttelyn

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kannabiksen käyttäjät kehittelevät mitä erilaisempia piippuja ruohon poltteluun. Joskus innovaatiot ovat jopa suorastaan herkullisia, kuten voidaan todeta erään henkilön pizzapössyttelykuvasta.

Instagram
Instagram

Kuvan julkaissut henkilö on imaissut savut sisäänsä pizzanpalan kautta. Asiasta uutisoineen Coed-sivuston mukaan tapaus on aito. Mahtoiko henkilö myös syödä pizzapalan polttelun jälkeen? Se olisi ollut ainoa oikea teko…

Huumeet päätyvät usein uutisiin. Kerroimme äskettäin koulutytöstä, joka myi kannabiskakkuja tienatakseen rahat tanssiaismekkoonsa. Kannabiksen ohella on noussut uusia tapoja saada päänsä sekaisin – viime aikoina on polteltu myös sätkiä, joiden sisällä on lutikoita ja kahvia.