Arnold Schwarzenegger maalautti oman kuvansa toimistoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Arnold Schwarzenegger on mahdollisesti maailman tunnetuin toimintaelokuvien tähti. Sen lisäksi hän on voittanut kehonrakennuksen arvostetuimman Mr. Olympia -kilpailun seitsemän kertaa ja toiminut Kalifornian kuvernöörinä vuosina 2003 – 2011.

Splash
Splash

Nyt Arnold Schwarzenegger on saanut Kalifornian Santa Monicassa sijaitsevan toimistonsa seinälle uuden maalauksen, joka esittää tietenkin herraa itseään. Seinämaalauksessa Terminator-elokuvien tunnelmissa oleva toimintatähti tervehtii toimiston sisään astuvia tulittaen samalla kädessään olevaa järeää asetta.

Taannoin internetissä levisi video, jolla Arnold ajelee tankilla murskaten sillä kaiken eteensä sattuvan. Hyväntekeväisyyden nimissä videolla murskataan muun muassa taksi, sohva, piano, DVD, painot, täytekakkuja ja kuplamuovia. Jatkossa osa lahjoittajista pääsee murskaamaan tavaroita yhdessä Arnoldin kanssa.

Splash
Splash