Hurjapää kiipesi hotellin seinää 153 metriä katolle – älä ota videosta mallia

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Alain Robert -niminen ranskalaismies on noussut useita kertoja otsikoihin kiipeilytempauksiensa johdosta. Robert harrastaa vapaakiipeilyä, jossa hän kiipeää urbaanissa ympäristössä sijaitseviin rakennuksiin täysin ilman minkäänlaisia turvavälineitä. Nyt miehen uusin kiipeilyreissu on herättänyt huomiota.

YouTube
YouTube

Hurjapää on kiivennyt Kiinassa sijaitsevan Galaxy Macau -hotellin huipulle. Kiipeäminen suoritettiin tällä kertaa turvavälineiden kanssa, sillä kyseessä oli mainostempaus. Kiipeilytempulla mainostettiin uutta The Amazing Spider-Man 2 -elokuvaa.

Miehellä täytyy olla todella rautaiset hermot, sillä luksushotellilla on korkeutta päätähuimaavat 153 metriä. Kiipeämisestä tallennetulla videolla nähdään, kuinka mies vain kylmäpäisesti kipuaa pitkin rakennuksen seinää. Daily Mail kertoo, kuinka Robert on tullut vuosien varrella pidätetyksi useita kertoja kiipeilyidensä seurauksena.