Tappelu televisiokeskustelussa – studio remonttiin suorassa lähetyksessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa on parhaillaan poikkeuksellisen paljon poliittista sisältöä, kun YLE Areenassa julkaistut kahden Itsenäisyyspuolueen euroehdokkaan haastattelut leviävät kulovalkean tavoin. Samalla kun Seppo Papunen ja Marika Siltanen naurattavat suomalaisia, naureskellaan ulkomalla eräälle toiselle videolle.

YouTube
YouTube

Monissa Lähi-Idän maissa poliittinen keskustelu menee joskus hyvinkin vauhdikkaaksi, kuten nyt on käynyt Jordaniassa. Tiistaina suorassa lähetyksessä järjestetty keskustelu Syyrian tilanteesta sai yllättäen vauhdikkaan käänteen, kun haastateltavat Shaker al-Jawhari ja Mohammad Sharif päätyivät käsirysyyn keskenään. Samalla studio pantiin remonttiin, kun sen pöytä rikottiin. Lopulta studion henkilökunta joutui tulemaan hätiin ja rauhoittelemaan riitapukareita.