Kim Kardashianin läpinäkyvä paita saalisti miesten katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Kim Kardashian ja räppäri Kanye West soutavat noin kuukauden päästä avioliiton satamaan. Pariskunta on valmistautunut vuoden suurimpaan mediatapahtumaan kunto-ohjaaja Gunnar Petersonin avulla.

Häihin valmistautuva Kim Kardashian on nyt kuvattu lentokentällä New Yorkissa. Muodokkaalla neitokaisella oli yllään musta läpikuultava harsopaita.

Thaimaassa äskettäin perheineen lomalla käynyt Kim Kardashian keskittyi matkalla erilaisten hoitojen ottamiseen. Hän muun muassa maksoi yli 200 euroa 15 minuuttia kestäneestä peppu-, kasvo- ja rintakäsittelystä. Kimin ja Kanye Westin Pariisissa salaisessa paikassa järjestettävät häät osuvat samalle viikonlopulle Cannesin elokuvajuhlien aikaan. Kutsuvieraslistalla ovat muun muassa Euroopan kuninkaalliset ja Obaman perhe.