Suosikkinäyttelijältä hulvaton versio Justin Timberlaken hitistä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Pitbullin ja Ke$han huippusuosittu Timber-kappale on muodostunut maailmanlaajuiseksi hitiksi. Siitä on tehty jo lukuisia erilaisia cover-versioita. Kerroimme äskettäin Robyn Adele Andersonin ja The Tee Tones -yhtyeen fiftariversiosta, joka oli newjerseyläisen muusikko Scott Bradleen käsialaa.

YouTube
YouTube

Nyt myös brittinäyttelijä Gary Oldman on innostunut taltioimaan oman versionsa Timber-kappaleesta Lontoon Capital FM -radiokanavan lähetyksessä. Hän luki brittiaksentilla kappaleen sanoituksia musiikin tahdissa, mikä toi hittilauluun uutta pontta. Parempi kuin muut coverit? Päätä itse.

Pitbull, tuo autokauppiaan ulkoisella habituksella varusteltu latinoräppäri, onnistuu tekemään kappaleesta kuin kappaleesta hitin läsnäolollaan. Mr. Worldwide liittoutui Timber-kappaleella alkoholiongelmista ja syömishäiriöistä kärsivän poppari Ke$han kanssa. Laulu julkaistiin viime vuoden lokakuussa, ja sen tuottivat Dr. Luke, Cirkut, Sermstyle ja Nick Seeley. Hittibiisi on ollut pitkään musiikkilistojen kärjessä.