Japanilainen tyttöbändi puettiin koulupukuihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Japanilaiset osaavat yllättää länismaalaiset kerta toisensa jälkeen mitä omituisimmilla asioillaan. Nousevan auringon maasta ei ainakaan puutu väriä ja mielikuvitusta, mikäli uskomme Japanista kantautuviin muotivillityksiin ja uutuustuotteisiin.

YouTube
YouTube

Nyt näemme verkkovideon, joka hämmästyttää katsojansa. Ei siksi, että videolla esiintyy viisi sirkeää tyttöä koulupuvuissaan, vaan siksi, että he ovat 2000-luvun muoti-ilmiöksi tulleen harajuku ja ganguro-tyylisuuntien ruumiillistumia. Tyyliin kuuluu perinteisesti raskas aurinkopuuterilla kyllästetty meikki valkoisella nenällä ja silmäluomilla varustettuna.

Emme Staran toimituksessa saaneet selville, mistä videolla tanssivat Tempura Kidz -yhtyeen tytöt lauloivat, mutta totesimme nopeasti sen aiheuttavan pientä migreeniä otsalohkoon. Videota voisi kuvailla termeillä iloinen, omituinen ja ikimuistettava. Laulu saattaa myös jäädä päähän soimaan.