Kim Kardashian shoppaili – tiukka minimekko joutui koville

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Kim Kardashian ja räppäri Kanye West menevät pian naimisiin Pariisissa. Kim on valmistautunut tulevaan tilaisuuteen kunto-ohjaaja Gunnar Petersonin avulla. Lähestyvistä häistä huolimatta muodokas nainen on ehtinyt kiireiltään suunnata shoppailemaan.

Eilen Kim Kardashian ja hänen äitinsä Kris Jenner kuvattiin kaupassa Beverly Hillsissä. Kim oli pukeutunut tiukkaan valkoiseen minimekkoon, joka näytti olevan melko kovilla täyden täyteläisen vartalon kurvien kanssa.

Thaimaassa äskettäin perheineen lomaillut Kim Kardashian keskittyi matkalla erilaisten hoitojen ottamiseen. Hän muun muassa maksoi yli 200 euroa 15 minuuttia kestäneestä peppu-, kasvo- ja rintakäsittelystä. Kimin ja Kanye Westin Pariisissa salaisessa paikassa järjestettävät häät osuvat samalle viikonlopulle Cannesin elokuvajuhlien aikaan. Kutsuvieraslistalla ovat muun muassa Euroopan kuninkaalliset ja Obaman perhe.