Poika lupasi äidilleen 9-vuotiaana erikoisen lahjan – sitten tuli aika lunastaa lupaus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet lapset ovat luvanneet vanhemmilleen erinäisiä asioita, joille on asetetut ehdoksi tietyn virstanpylvään saavuttaminen elämässä. Yleisin lienee talon ostaminen vanhemmille, jos loton päävoitto osuisi joskus kohdalle. Amerikkalainen nuori mies on nyt lunastanut oman lupauksensa.

YouTube
YouTube

Teddy Bridgewater lupasi äidilleen yhdeksänvuotiaana, että päästessään tulevaisuudessa NFL-tähdeksi hän ostaisi äidille vaaleanpunaisen Cadillac Escaladen, jossa on vaaleanpunaiset vanteet. Rintasyövän kanssa painiskellut äiti Rose Murphy teki aikoinaan kovasti työtä, jotta hänen poikansa menestyisi elämässä. Kovasti töitä teki myös Teddy, joka menestyi hyvin koulussa ja urheilussa.

Unelmien täyttymys koitti lopulta, kun 21-vuotias Bridgewater pääsi NFL-ammattilaissarjan pelaajaksi, joten samalla tuli aika toteuttaa lapsena annettu lupaus. Mies antoi lahjansa jo pari vuotta sitten, mutta eilen tarina nousi uudelleen otsikoihin äitienpäivän ansiosta.