Urheiluotteluiden pusukameroihin tallentuu yllättäviä tilanteita

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suomalaiset ovat nähneet urheiluotteluissa niin sanottuja pusukameroita lähinnä ulkomaisissa otteluissa, sillä Suomessa ne eivät ole vielä saaneet kovinkaan merkittävää jalansijaa. Pusukameroiden kuvaamat tilanteet eivät kuitenkaan ole aina ainoastaan romanttisia.

YouTube
YouTube

Nyt hieman tavallisesta poikkeavat pusukameroiden tallentamat tilanteet on koottu yhteen videolle. Välillä oletettavan pusutilanteen sijaan muut katsojat pääsevätkin naureskelemaan kameran kohteiksi joutuneiden erikoisille tempauksille. Koostevideolla nähdään muun muassa jo aiemmin otsikoihin noussut mies, joka valitiiin pusukameraan istuessaan ottelussa siskonsa kanssa.

Sisarusten lisäksi koottuihin pusukamerahetkiin on mahtunut myös tapaus, jossa miehelle ei kelvannut suutelokaveriksi vieressä istunut naishenkilö – vaan kädessä ollut olut. Koosteessa nähdään lisäksi joitakin julkisuuden henkilöitä. Esimerkiksi näyttelijä Matthew Perry innostui suutelemaan pusukamerassa vieressään olleen maskotin kanssa.