Kasvojen koskettelu laihduttaa!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Laihduttamiseen on markkinoilla tarjolla jos jonkinmoisia pikadieettejä. Todellisuudessa laihtuminen vaatii kuitenkin kurinalaisuutta ja pitkäjänteisyyttä. Nyt tuore kirja esittää erään helpon keinoin, joka saattaa auttaa laihduttamisessa.

Monesti ihmiset lihovat tunnesyömisen johdosta, sillä he eivät kontrolloi ruokailujaan tarpeeksi. Tapping For Weight Loss -kirja esittelee konstin, jonka kerrotaan auttavan tunnesyömisen lopettamisessa. Uutuskirjan mukaan kasvojen akupunktiopisteiden painelu voi edesauttaa tunnesyömisen lopettamista.

Akupunktiopisteiden painelun kerrotaan vähentävän ruokaan liittyviä himoja. Kyseessä ei ole mikään täysin uusi paljastus, sillä Emotional Freedom Tehcnique -tekniikka on hyödyntänyt samankaltaisia konsteja jo 1970-luvulta lähtien. Omien kasvojen koskettelu on kuitenkin ilmainen tapa kokeilla, onko tällaisesta menetelmästä hyötyä tunnesyömisen taltuttamisessa.