Tältä Star Wars näyttäisi Tarantinon ohjaamana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

George Lucasin luoma Star Wars -elokuvasaaga lukeutuu kaikkien aikojen ikonisimpiin populaarikulttuuri-ilmiöihin. Elokuvasarja on toiminut inspiraationa myös lukuisille fani- ja parodiavideoille internetissä.

YouTube
YouTube

Tuoreella parodiavideolla näemme, miltä ensimmäinen Tähtien sota -elokuva olisi saattanut näyttää, mikäli ohjaajana olisi ollut George Lucasin sijaan Quentin Tarantino. Mukana on tuttuja elementtejä Tarantinon elokuvista, kuten Kunniattomat paskiaiset, Django Unchained ja Reservoir Dogs. Erityisesti Harrison Fordin esittämä salakuljettaja Han Solo tuntuisi videon perusteella sopivan mainiosti myös Tarantinon elokuvien maailmaan.

Star Wars -saagaan kuuluu tähän mennessä kuusi elokuvaa. Niistä kolme ensimmäistä Uusi Toivo, Imperiumin vastaisku ja Jedin paluu, kuvattiin jo 1980-luvulla. Ajallisesti kyseiset elokuvat sijoittuvat myöhempään jaksoon, ja 2000-luvun alussa kuvatut Pimeä uhka, Kloonien hyökkäys ja Sithin kosto kuuluvat juonellisesti aikaisemman elokuvatrilogian edelle.