Kim Kardashianin ökylahja ihmetyttää – näyttävät kuvat Instagramissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähti Kim Kardashian ja räppäri Kanye West menevät pian naimisiin Pariisissa. Kim on valmistautunut tulevaan tilaisuuteen kunto-ohjaaja Gunnar Petersonin avulla. Lähestyvistä häistä huolimatta nainen on esiintynyt julkisuudessa tiuhaan tahtiin.

Kanye West toivotti Kim Kardashianille hyvää äitienpäivää hankkimalla tälle kokonaisen ruusuista rakennetun seinän takapihalle. Realitykaunotar keksi seinälle tietenkin heti käyttöä poseeraamalla sen edessä näyttävissä Instagram-kuvissa. Kim on selkeästi jo täysissä häätunnelmissa, sillä hänen päällään oli muotoja korostava, vaalea mekko.

Thaimaassa äskettäin perheineen lomaillut Kim Kardashian keskittyi matkalla erilaisten hoitojen ottamiseen. Hän muun muassa maksoi yli 200 euroa 15 minuuttia kestäneestä peppu-, kasvo- ja rintakäsittelystä. Kimin ja Kanye Westin Pariisissa salaisessa paikassa järjestettävät häät osuvat samalle viikonlopulle Cannesin elokuvajuhlien aikaan. Kutsuvieraslistalla ovat muun muassa Euroopan kuninkaalliset ja Obaman perhe.