Mies esiintyi Tinderissä koirana – doggy stylelle suuri suosio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internet-deittailu on suositumpaa kuin koskaan aikaisemmin, ja treffipalveluiden kentälle tulee jatkuvasti uusia yrittäjiä. Tämän hetken kuumin nimi sosiaalisessa mediassa tapahtuvan seuranhaun parissa on Tinder, älypuhelimille suunniteltu nettideittailusovellus.

Tinder
Tinder

Tinderin kaltaiset palvelut tarjoavat tietenkin oivan temmellyskentän myös trolleille ja erilaisille oman elämänsä internet-koomikoille. Sanfranciscolainen Joe Veix päätti liittyä Tinderiin esittäen Hero-nimistä koiraa. 26-vuotias ”Hero” etsi seuraa sekä miehistä että naisista sadan mailin säteellä.

Joe Veix raportoi kokemuksiaan Death and Taxes -verkkosivustolla. Keskusteluissa viitataan usein muun muassa doggy style -seksiasentoon. Miehen mukaan jotkut lähtivät heti leikkiin mukaan, ja osa jopa esitti itsekin koiraa chattaillessaan hänen kanssaan. Osa käyttäjistä puolestaan yritti ottaa koirana esiintyvään mieheen kontaktia iskurepliikkien muodossa, todistaen sen, että joidenkin Tinder-sinkkujen rima on melko matalalalla.