Millie esitteli bikinivartalonsa – kurvit kohdallaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittikaunotar Millie Mackintosh on noussut parissa vuodessa varsinaiseksi paparazzien lemmikiksi. Tähti päätyy kameroiden eteen minne meneekin. Taannoin hän ihastutti bilekansaa Ibizalla, jossa oli miehensä, Professor Greenin, räppikeikan merkeissä.

Nyt 23-vuotias Millie on nyt bongattu jälleen Los Angelesissa sijaitsevalla rannalla. Made in Chelsea -tähti nautti keväisestä rantasäästä niukoissa mustissa bikineissä ja aurinkolaseissa.

Millie Mackintosh solmii tämän vuoden syyskuussa avioliiton räppäri Professor Greenin kanssa. Tuleva aviomies ei sulata neitokaisen Made In Chelsea -sarjaa, joten hän päätti lopettaa siinä esiintymisen. Ohjelma keskittyy kuvaamaan rikkaiden ja menestyneiden nuorten rakkauskuvioita ja ammatillista elämää