Ohhoh, Anna Kournikova ei ole koskaan tavannut supertähti-appiukkoaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Venäläinen tennistähti Anna Kournikova asuu nykyisin Floridassa kihlattunsa laulaja Enrique Iglesiaksen kanssa. Espanjalainen latinotähti Enrique on seurannut ammatinvalinnassa isänsä jalanjälkiä, sillä miehen Julio-isä on tehnyt mittavan uran esiintymislavoilla.

70-vuotias Julio Iglesias kertoi BANG Showbizin haastattelussa, että ei ole koskaan tavannut Enrique-poikansa kihlattua tennislegenda Anna Kournikovaa. Pari on ollut yhdessä jo 12 vuotta, joten kuulostaa kovin omituiselta, ettei laulajapoika ole esitellyt mielitiettyään kuuluisalle isälleen.

– On todellakin totta, etten ole tavannut Anna Kournikovaa koskaan. En tiedä miksi, eikä siihen ole kummempaa syytä. Ehkäpä siksi, että matkustelen paljon ja hullun lailla. Lisäksi Enrique on erittäin kovaluonteinen ja hyvin itsenäinen persoona. Olen kuitenkin onnitellut häntä. Olen tyytyväinen lasteni onnistumisista, Julio jutteli.

Estradeja vuosien ajan valloittaneella Julio Iglesiasilla on yhteensä kahdeksan lasta, joista viisi nuorimmaista on eri avioliitosta kuin Enrique. Anna Kournikovan ja Enriquen suhde on kiinnostanut mediaa pitkän aikaa, ja heidän on huhuttu sekä eronneen että menneen naimisiin. Toistaiseksi pari on kuitenkin kihloissa, eikä heillä näytä olevan kiire suurempiin elämänmuutoksiin.