Arttu Wiskarilta uutta materiaalia – näin hollantilaisten reagoivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkilaulaja Arttu Wiskarin uusi single Avaimet käteen julkaistaan perjantaina 30. toukokuuta. Kyseessä on artistin syksyllä ilmestyvän kolmannen pitkäsoiton ensimmäinen sinkku.

– Minulla on menossa onnellinen elämänvaihe, joten on mukavaa julkaista iloisempi ralli. Kolmannen levyn linjakin tulee olemaan positiivinen – stooreista tietenkään tinkimättä, Arttu kuvailee.

Arttu lauloi itsensä suomalaisten sydämiin kolme vuotta sitten julkaistulla platinaa myyneellä Arttu Wiskari -esikoisalbumillaan. Levyltä jäivät elämään hitit Mökkitie ja Tuntematon potilas. Viime vuonna ilmestyneeltä kakkosalbumilta Tappavan hiljainen rivarinpätkä muistetaan kappale Ikuisesti kahdestaan. Oheisella videolla nähdään mitä mieltä hollantilaiset olivat uudesta materiaalista.

YouTube
YouTube

Arttu tunnetaan vahvana tarinankertojana ja suomalaisten tuntojen tulkkina. Wiskari tuli viime syksynä tutuksi luisteluohjelma Dancing On Icesta, jossa hän sijoittui parinsa kanssa toiseksi. Tulevana syksynä Arttu nähdään Nelosella Voice Kidsin tähtivalmentajana.