Kirpputorilta ostetusta sohvasta löytyi 40 000 dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mummot panevat rahaa sukanvarteen, jotkut piilottelevat seteleitä kirjojen väliin ja loput tunkevat säästönsä patjan alle. Toisinaan vanhan talon ostajat löytävät remontin yhteydessä lattialankkujen tai seinävillojen väliin piilotettuja aarteita. Nyt newyorkilaiset nuoret tekivät samankaltaisen löydön.

Kimppakämpässä asuvat nuoret olivat ostaneet kirpputorilta käytetyn ja hieman rähjäisen sohvan. He olivat ensin löytäneet sattumalta sohvan käsinojan sisältä 4.000 dollaria, kunnes he päättivät etsiä lisää rahaa. Yksi kämppiksistä nimeltään Lara Russo kertoo, että setelitukkoja löytyi koko ajan vain lisää ja lisää sohvan sisältä.

Reese Werkhoven sanoo, että hänen kämppiksensä Cally Guasti löysi lopulta rahojen välistä pankin tiliotteen, josta kävi selville rahojen omistajan nimi. Rahat kuuluivat New Yorkissa asuvalle 91-vuotiaalle leskirouvalle. Nuoret päättivät palauttaa vanhukselle koko summan, joka oli 40.000 dollaria, eli vajaat 30.000 euroa.