Upea hotelli Singaporeen – 50-metrinen uima-allas sillalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lomahotellien varustelu vaihtelee maasta ja majoitusketjusta riippuen. Aurinkolomilla suositaan majapaikaksi täyden varustelun taloa, josta löytyy uima-allas, ilmainen internet ja kuntosali. Monille kuitenkin riittää pelkästään hotellin loistava sijainti, koska he käyvät majoitusliikkeessä vain nukkumassa.

YouTube
YouTube

Lomahotellit ovat kuitenkin parhaimmillaan suuria viihdeparatiiseja, joista ei välttämättä tarvitse edes poistua koko reissun aikana. Hotellin suojista löytyy konserttisaleja, ostoskeskuksia ja hoitoloita. Nyt Singaporeen on aloitettu rakentaa upeaa 600 huoneen lomaparatiisia, jonka kahdessa tornissa on korkeutta huimat 38 kerrosta. Hotellin nimi on Sky Habitat.

Erikoisinta koko hankkeessa on kuitenkin se, että sen erillään olevat tornit yhdistetään korkeimman kerroksen kohdalta upealla sillalla, jonka päällä sijaitsee myös hotellin 50 metriä pitkä uima-allas. Tämä jos mikä antaa lomailijalle uudenlaisen kokemuksen, kun vierailun aikana pääsee uiskentelemaan ohi lentävien lintujen vieressä. Rakennus valmistunee ensi vuonna, mutta hankkeesta on julkaistu nettiin virtuaalinen video jo vuonna 2011.