Kolmen pojan äiti halusi tytön – käytti 20 000 euroa nukkeihin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Jos perheessä on ainoastaan useampi poikalapsi, voi erityisesti perheen äiti kaivata lapsiensa joukkoon myös tyttöjä. Nyt eräs tällainen äiti on noussut otsikoihin Isossa-Britanniassa. Becky Tully ei voi enää saada lapsia, ja hän olisi kovasti halunnut tyttölapsen.

Niinpä kolmen pojan äiti ryhtyi keräilemään elävien lasten näköisiä nukkeja. 38-vuotias brittinainen ei siis valitettavasti kykene enää saamaan lapsia, joten hänen unelmansa omasta tytöstä ei tule toteutumaan. Tullyn kohtu jouduttiin poistamaan vuonna 2009, Daily Mail uutisoi.

Nukkeihin hurahtanut nainen on käyttänyt tähän mennessä noin 17.000 puntaa, eli yli 20.000 euroa, nukkeihin ja nukentarvikkeisiin. Tullyn mukaan nuket tekevät hänet erittäin onnelliseksi, ja hänen poikansakin ovat alkaneet ymmärtämään äitinsä erikoista keräilyvimmaa. Nainen kertoo lehdelle, että hänen tyttönukkensa ovat mullistaneet hänen elämänsä. Tully vertaakin keräilyvimmaansa miesten autoihin liittyvään pakkomielteisyyteen.