Mehiläisparvi valtasi auton – 20 000 surisijaa Nissan Micrassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pistäviä pörriäisiä pelkäävät ihmiset juoksevat surinan kuullessaan karkuun käsillään huitoen. Helpointa olisi kuitenkin olla paikallaan, sillä mehiläiset, ampiaiset tai kimalaiset pistävät vain harvoin muuten kuin ärsyyntyessään. Entäpä sitten, kun yhden pörriäisen sijaan tapaakin 20.000 yksilöä?

YouTube
YouTube

Englannin Portsmouthissa todistettiin hiljattain omituista mehiläisten maihinnousua, kun järjetön parvi pörriäisiä rakastui vielä tuntemattomasta syystä 21-vuotiaan George Healin Nissan Micraan. Vaikka nuorukainen ei ollut itse kotona, ikuisti hänen kämppiksensä Rory Edwards episodin videolle. Mehiläisiä oli kerääntynyt auton ympärille kokonaisen yhdyskunnan verran. Paikalle saapunut mehiläistarhaaja houkutteli pörriäiset pois ja kertoi, että niitä oli ollut yhteensä noin 20.000, Daily Dot tietää.

Toiset ihmiset tahtovat saman määrän mehiläisiä luokseen vapaaehtoisesti. Tuoreessa muistissa on nainen, joka rakastaa tanssia alastomana mehiläisparven kanssa. Vaikka mehiläiset ovat pistäneet naista satoja kertoja, kertoo hän nauttivansa harrastuksesta. Taiteilija houkuttelee mehiläiset luokseen erityisen feromonin avulla, joka vastaa sadan kuningatarmehiläisen tuoksua.