Teinitytön ihastuttava ele – kantoi loukkaantuneen siskonsa maaliin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kaksosilla voi tunnetusti olla läheisemmät välit kuin tavallisilla sisaruksilla. Nyt otsikoissa ihastuttaa erään amerikkalaiskaksosen teko. 13-vuotias Claire tuli loukkaantuneen siskonsa Chloen apuun juoksukisan aikana.

YouTube
YouTube

Siskokset olivat osallistumassa yhdessä 800 metrin juoksukisaan. Kesken kisan Chloe kuitenkin loukkasi polvensa, eikä hän enää kyennyt jatkamaan, KTVI uutisoi. Claire Gruenke ei kuitenkaan halunnut jättää siskoaan jälkeen, joten hän otti tämän reppuselkäänsä.

Reipas tyttö kantoi siskonsa aina maaliin asti. Vaikka siskokset tulivatkin kisassa viimeisiksi, ei tämä harmittanut heitä. Claire kertookin tapauksesta, että toisen auttaminen on aina sen arvoista, vaikka se tarkoittaisikin häviämistä.