Mies valmisteli kosintaa 4 vuotta – huikea tulos nyt videolla

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kosinnasta halutaan usein tehdä mahdollisimman ikimuistoinen ja koskettava kokemus. Nyt maailmalla ihastuttaa amerikkalaismies, joka löi monen muun kosinnan laudalta huikealla neljän vuoden suunnittelullaan.

YouTube
YouTube

Jack Hyer oli päättänyt jo ensimmäisten treffien jälkeen, että hän haluaa mennä naimisiin tyttöystävänsä kanssa. Hyer on aktiviinen matkailija, joten hän päätti ryhtyä heti kuvaamaan huikeaa kosintavideota tyttöystävälleen. Mies kuvasi ympäri maailmaa videopätkiä, joissa hän laulaa The Proclaimers -yhtyeen I’m Gonna Be (500 Miles) -kappaleen tahtiin.

Neljän vuoden kuvaamisen jälkeen Hyer päätti vihdoin kosia tyttöystäväänsä heidän molempien valmistuessa. Miehen tyttöystävä luuli pääsevänsä katsomaan valmistumisen kunniaksi tehtyä dia-esitystä, mutta oikeasti ruudulle lävähtikin Hyerin tekemä kosintavideo. Kuten ehkä arvata saattaa, neitokainen ei vastannut kieltävästi poikaystävänsä upeaan ja uniikkiin kosintaan.