Näin kuorit valkosipulin ilman käsillä koskemista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Arkipäivän nero Dave Hax on esitellyt YouTube-kanavansa katsojille monia keinoja, joiden avulla voi helpottaa kodin ja keittiön askareita. Esimerkiksi äskettäin hän neuvoi, kuinka kirsikkatomaatteja saa halkaistua monta kerrallaan. Nyt hän kuorii näppärästi valkosipulia.

YouTube
YouTube

Valkosipuli sopii monen makunystyröihin, mutta sen voimakas haju saattaa saada ihmiset arastelemaan sen käyttöä. Yksi valkosipuliin liittyvä työ on sen kuoriminen. Vaikka kuoriminen onnistuu yleensä helposti kynttä sormilla kiertäen ja vääntäen, voi sen myös tehdä ilman valkosipulin kynteen koskemista. Dave näyttää videollaan, kuinka hän panee valkosipulin purkkiin ja ravistelee astiaa niin kauan, kunnes kynnet ovat kuoriutuneet.

DaveHaxin YouTube-kanava on loistava vinkkipankki, jonka avulla saa tehtyä kodin tavallisista asioista hieman eksoottisempia pienellä vaivalla. Miehen tee-se-itse -videot keräävät jakso toisensa jälkeen tuhansittain katsojia. Kerroimme taannoin, kuinka voi keittää sydämenmuotoisen kanamunan omalle rakkaalleen.