Näin näyttävästi elokuvissa tanssitaan – 246 tanssikohtausta yhdessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tanssille on omistettu kokonaisia elokuvia, mutta samaan aikaan valkokankailla on nähty useita tähtiä keinuttamassa lanteitaan musiikin tahdissa. Nyt näemme elokuvien legendaarisia tansseja yhellä superkoosteella, jossa on mukana 246 eri elokuvaa.

YouTube
YouTube

Videon laatineen supercutonline-ryhmän mukaan tanssikohtauksia jäi yli ainakin sadan elokuvan verran, joten musiikin tahdissa suoritettuja liikkeitä nähdään elokuvissa enemmän kuin moni ajatteleekaan. Kannattaa katsoa tanssikoostevideo ensin läpi ja kokeilla, kuinka monen elokuvan voi tunnistaa. Videon tiedoissa on kaikki koosteessa käytetyt elokuvat järjestyksessä.

Koostevideon taustalla soi Bee Geesin You Should Be Dancing -kappale. Videon editoimisesta vastannut henkilö on saanut elokuvien tanssikohtaukset hauskasti stemmaamaan musiikin kanssa. Alkuperäinen Bee Geesin kappale on julkaistu jo vuonna 1976, eikä se vanhene varmaankaan koskaan.