Jymy-yllätys Bruno Marsin keikalla – Brad Pitt yllätysesiintyjänä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Supertähti Bruno Mars lukeutuu viime aikojen suurimpiin menestysnimiin popmusiikin kentällä. Taannoin tähden salasuhde laulajatar Rita Oraan tuli julkisuuteen, kun neitokainen paljasti asian haastattelussa. Nyt mies on järjestänyt keikkayleisölleen todellisen jymy-yllätyksen.

YouTube
YouTube

Make It Right -hyväntekeväisyysgaalassa Brunon kanssa lavalle kipusi nimittäin Hollywood-komistus Brad Pitt. Menestysnäyttelijä soitti yhtyeen kanssa tamburiinia kappaleella Sex Machine. Mars otti esityksen aikana hieman taiteellisia vapauksia muuttaessaan James Brownin hittikappaleen sanoja tilanteen sopivimmiksi. Komistus lauloikin muun muassa Brad Pittin seksikkyydestä.

Havaijilla syntynyt ja kasvanut Bruno Mars, oikealta nimeltään Peter Gene Hernandez, on saavuttanut muutaman vuoden aikana mittavan maailmanlaajuisen suosion. Kaksi studioalbumia julkaissut 27-vuotias poptähti tunnetaan hiteistään Just The Way You Are, Grenade ja When I Was Your Man. Mies voitti parhaan miespuolisen esiintyjän Grammy-palkinnon vuonna 2010.