Katie Price kuudennella kuukaudella raskaana – aviomiehellä seksisuhde bestikseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittipovipommi Katie Price odottaa parhaillaan viidettä lastaan ja raskaus on edennyt kuudennelle kuukaudelle. Lapsi tulee olemaan povipommin ja aviomies strippari Kieran Haylerin toinen. Valitettavasti Katie on saanut jälleen päälleen kasan harmia pettävän miehen ansiosta.

Katie Price on joutunut kävelemään viime vuosina myrskyisten ihmissuhdepilvien alla, sillä ensin hänen unelmien avioliittonsa loppui poppari Peter Andren kanssa. Nyt julkisuuteen on paljastunut, että hänen aviomiehensä Kieran Hayler on pettänyt naista hänen parhaan kaverinsa Jane Pountneyn kanssa. Seksisuhde on jatkunut seitsemän kuukautta, ja raskaana oleva Katie on päättänyt ottaa avioeron röyhkeästä herrasta.

Katien sydänystävä Emma B kertoo Now-lehdelle, että hän ei ole koskaan aiemmin nähnyt Katieta yhtä murtuneena kuin nyt. Katie ja Jane ovat olleet ystäviä 15-vuotiaasta saakka. Povipommin kerrotaan epäilleen suhdetta jo pitkään ennen sen paljastumista. Myös Jane on naimisissa tahollaan ja hänellä on yksi lapsi.

35-vuotiaan Katie Pricen ja 27-vuotiaan Kieran Haylerin ensimmäinen lapsi, Jett Riviera syntyi viime vuoden elokuussa, minkä jälkeen Price joutui seksikuvakohuun. Hänen kotoaan varastettiin arkaluontoista kuvamateriaalia. Katie Pricen mieshistoria on värikäs. Hänellä on yksi lapsi suhteestaan jalkapalloilija Dwight Yorken kanssa. Sen jälkeen hän on saanut kaksi yhteistä lasta laulaja Peter Andren kanssa. Ennen Kieran Hayleria hän ehti olla naimisissa 11 kuukautta vapaaottelija Alex Reidin kanssa.