Ellen Paige näkee unta jättimäisestä häpykarvoituksesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muutama vuosi sitten erittäin menestyksekkäässä ja palkintoja kahmineessa Juno-elokuvassa läpimurtonsa tehnyt näyttelijä Ellen Page tuli alkuvuodesta ulos kaapista kertomalla olevansa homoseksuaali. Neitokainen nähdään parhaillaan valkokankaalla esitettävässä X-Men: Days of Future Past -elokuvassa.

YouTube
YouTube

Varjokissan roolia jälleen elokuvateattereissa esittävä 27-vuotias Ellen Paige piipahti myös suomalaisten rakastaman Conan O’Brienin vieraana. Nainen paljasti keskusteluohjelmassa kärsivän sangen omituisista unista, joissa hänen häpykarvoituksensa ylttää polvista rintalastaan. Lisäksi Ellen on nähnyt painajaisia Justin Bieberistä.

– Olimme unessa hänen lapsuudenkodissaan Kanadassa, ja Justinin äiti tuli kotiin Ikea-kalusteiden kanssa. Huusimme äidille: ”Yeah!”, koska olimme innoissamme uusista huonekaluista, Ellen Paige paljasti Conanille.

Poikamaisesta tyylistä pitävästä lapsitähdestä varttui nuori ja naisellinen kaunotar. Yhdysvalloissa pidetyssä Human Rights Campaign -konferenssissa Page nousi lavalle puhujaksi, ja puheensa yhteydessä kertoi olevansa homoseksuaali. Paige on näytellyt muun muassa Inception ja To Rome with Love -elokuvissa.