Menossa Miamiin? Näissä paikoissa bongaat julkkikset

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Floridassa sijaitseva Miami soveltuu parhaiten klubielämästä ja rannalla makailemisesta pitävälle. Joidenkin mielestä jopa pinnallinen meno on onnen omiaan ihmisille, jotka rakastavat auringon ruskettamaa ihoa ja luksusluokan elämää.

Suomesta Miamiin pääsee nykyisin suhteellisen edullisesti, eivätkä menopaluulennot maksa lomasesongin ulkopuolella viittäsataa euroa enempää – etenkin jos onnistuu nappaamaan lentoyhtiön tarjouksen käsiinsä. Samalla summalla ei välttämättä pääse edes Välimerelle lekottelemaan. Lisäksi Miami on loistava valinta, mikäli tahtoo jatkaa matkaansa esimerkiksi risteilyaluksella Karibialle tai Bahamalle.

Myös monet julkkikset viihtyvät Miamin auringon alla, ja nyt Huffington Postin matkailutiimi on listannut viisi suosituinta spottia Miamin South Beachilta, joissa kannattaa käydä katsomassa julkkiksia. Eniten julkkiksia nähdään luonnollisesti alueen uimarannoilla, joissa paparazzit päivystävät. Lisäksi mainitaan Soho Beach House, joka on avoinna pelkästään tarkkaan valikoiduille jäsenille. Rakennuksessa on kuitenkin kaikille avoin Cecconi-ravintola, jonne kannattaa poiketa lounaalle.

Kymmenen minuutin päässä rannasta on American Airlines Arena, joka houkuttelee jokaiseen ylläpitämäänsä urheilupeliin suuren joukon tunnettuja henkilöitä aina Rihannasta Zac Effroniin. Mikäli tahtoo lautaselleen takuuvamaa herkkua, kannattaa suunnata kulkunsa pelin jälkeen Prime 112 -ravintolaan. Ravintola sijaitsee historiallisessa Browns Hotelin rakennuksessa, ja sen mielenkiintoinen menu on myös useiden VIP-henkilöiden mieleen.

Yöelämästään, välkkyvistä valoistaan ja teknojytinästään tunnettu Miami on monen julkkiksen lempibailupaikka, ja yksi suosituimmista klubeista lienee LIV-niminen yökerho. LIV kutsuu useita tunnetun statuksen omaavia vieraita luokseen, kuten Paris Hitlonin, Calvis Harrisin, Draken ja Lebron Jamesin. Jos biletys ei kiinnosta, voi kulkunsa suunnata vaihtoehtoisesti Casa Tuaan. Italialainen ravintola on tunnettu autenttisesta ilmapiiristään, ja on etenkin tunnettujen näyttelijöiden suosiossa.