Poliisi oikealla asialla – pysäytti liikenteen ankkaperheen takia

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Poliisit kohtaavat työssään varmasti jos jonkinmoisia kulkijoita. Aina silloin tällöin poliisit pääsevät käsittelemään myös hassuihin paikkoihin joutuneita eläimiä. Nyt verkossa ihastuttaa video, jonka pääosassa nähdään erittäin kiltti poliisimies.

YouTube
YouTube

Poliisiauton kojelautakameralla kuvattu video osoittaa, kuinka poliisi on todellinen eläinten ystävä. Poliisimies oli ajamassa kohti liikennevaloja, kun hän yhtäkkiä hidasti vauhtiaan. Loppujen lopuksi Eau Clairen poliisilaitoksen julkaisemalla videolla nähdään, että poliisi pysäytti autonsa kokonaan ja nousi ulos ajoneuvostaan.

Syy pysähtymiseen oli harvinaisen suloinen. Poliisimies pysäytti liikenteen, jotta tiellä kulkeva ankkaemo pääsisi ylittämään tien turvallisesti pesueensa kanssa. Herttaista elettä on tähän mennessä käyty ihailemassa YouTubessa jo lähes 1,3 miljoonaa kertaa.