Välikohtaus Kim Kardashianin häissä – veli lähti kotiin: ”Pinnallista sontaa!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianien klaaniin kuuluva Robert Kardashian erosi taannoin popkaunotar Rita Orasta. Aikoinaan mallina työskennellyt mies lihoi roimasti eron jälkeen, eikä hän saanut pudotettua painoaan ennen siskonsa Kim Kardashianin häitä.

Rob Kardashian lensi lauantaina yksin Pariisista Los Angelesiin ja jätti hehkutetun hääjuhlan väliin. Rob on sanonut suoraan, että hänen siskonsa Kim Kardashianin ja Kanye Westin häät ovat mediamyllytyksineen hänen mielestään silkkaa pinnallista sontaa.

Kim tappeli veljensä kanssa hääpäivän aamuna lauantaina, ja mies kertoi olevansa totaalisen kyllästynyt perheensä elitistiseen meininkiin. Kim puolestaan sätti veljeään siitä, että mies ei onnistunut pudottamaan ylipainoaan edes häiden takia. Rob ratkaisi ongelman lentämällä takaisin kotiin ennen varsinaista vihkimistä.

Vaikka moni pitää Rob Kardashiania elämässään epäonnistuneena yksilönä, löytyy hänelle paljon myös kannattajia. Monet ovat miehen kanssa samaa mieltä Kardashianin perheen pinnallisesta asenteesta ja siitä, että he keskittyvät liiaksi ulkonäöllisiin seikkoihin juhlassa, joka ei periaatteessa tarvitsisi ympärilleen muuta kuin aidon rakkauden. Rob ei yksinkertaisesti viihdy otsikoissa tai perheensä seurassa, Daily Mail tietää.

Hän jättäytyi taannoin pois myös Kardashianeista kertovasta realitysarjasta. Rob on perheen ainoa poika. Yli 45 kiloa tukevammassa kunnossa oleva mies on tunnustanut olevansa masentunut. Hän jätti osallistumatta muun muassa perheensä Thaimaan Phuketin matkalle keväällä. Rob valmistui vuonna 2009 Kalifornian Marshallin bisneskoulusta.