Will Ferrell haastoi rocktähti-kaksoisolentonsa rumpalibattleen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Red Hot Chili Peppers -yhtyeen rumpalina on jo vuodesta 1988 toiminut Chad Smith. Nyt muusikkomies on päässyt tosipaikkaan osoittamaan soittajantaitonsa. Mies nimittäin kohtasi suosikkinäyttelijä Will Ferrellin rumpujensoittokilpailussa.

YouTube
YouTube

Huumorilla höystetty kisailu käytiin The Tonight Show Starring Jimmy Fallon -ohjelmassa. Smith ja Ferrell ovat ulkomuodoltaan huomattavan samannäköisiä, joten heidät oli puettu identtisiin asuihin kisaa varten. Kilpailu käytiin rumpusooloja soittamalla.

Tällä kertaa onnetar ei ollut Smithin puolella, vaan voitto meni yllätyskäänteen myötä näyttelijämiehelle. Yleisö tuntui kuitenkin nauttivan hauskasta kisailusta täysin rinnoin. Yllätysesiintymiseen päättynyttä soittokilpailua on käyty ihailemassa YouTubessa jo yli 15,8 miljoonaa kertaa.