Pyöräilijät törmäsivät maaseudulla surrealistiseen näkyyn – eivät olleet uskoa todeksi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Brittiläinen Tim Fry päätti ystävänsä Richin kanssa lähteä rauhalliselle pyörälenkille South Downsissa. Sunnuntailenkki eteni rauhalliseen tahtiin kunnes polun varrelta löytyi jotain todella odottamatonta.

YouTube
YouTube

Kaksikko törmäsi nimittäin masiiivisiin mittasuhteisiin paisuneeseen reivitapahtumaan. Laiton tapahtuma oli pistetty pystyyn metsän poikki menevän polun varrelle, joten pyöräilijät ajoivat koko kokoontumisen läpi. Bilekansaa oli saapunut paikalle erittäin sankoin joukoin.

Sussexin polisiilaitoksen mukaan paikalla oli ollut jopa 2.000 ihmistä, Metro uutisoi. Ihmiset olivat saapuneet paikalle 400 auton voimin. Bileiden läpi ajanut Fry kuvasi koko erikoisen episodin kypärässään olevan kameran avulla. Mies kommentoikin kesken ajon kaverilleen tilanteen olevan erittäin kummallinen.