Tennisturnauksessa alkoi sataa vettä – sitten yleisö sai varsinaisen show’n

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tenniksen suosio urheilulajina on noussut Suomessa parin viime vuoden aikana todella nopeasti. Sen sijaan katsomoissa ja kotikatsomoissa laji on ollut suosittua jo vuosikymmeniä, sillä erityisesti mieskatsojat tuntuvat seuraavan lajia varsin mielellään. Ainakin naisten pelejä.

YouTube
YouTube

Nyt French Openin järjestämää Kid’s Day -tennistapahtumaa seuraamaan tulleet saivat suunnattomasti silmänruokaa sateesta huolimatta. Koska peli jouduttiin keskeyttämään ikävän sään takia, keksivät vastustajat toisenlaisen keinon mitata paremmuuttaan. Pelaajat Gaël Monfils ja Laurent Lokoli ottivat kentällä tanssikilpailun.

Tennistapahtumassa DJ:nä toiminut ranskalainen Bob Sinclair innostui ohjelmanumerosta ikihyvin. Erikoinen tennishetki on ladattu myös YouTubeen ja videota on katsottu alle viikossa yli miljoona kertaa. Video todistaa, että tennis todellakin on yleisöystävällinen urheilulaji.