Nurmikko kätkee alleen salaisuuden – uima-allas paljastuu napin painalluksella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Monet haaveilevat kesän kuumina hellepäivinä oman uima-altaan omistamisesta. Harvalla tosin on varaa oman altaan rakennuttamiseen, ja varsinkin Suomessa sellaisen ylläpito muutaman lyhyen kesäkuukauden vuoksi tuntuu jokseenkin turhan vaivalloiselta.

YouTube
YouTube

Uima-altaat vievät myös runsaasti tilaa, mutta ainakin tuoreella Youtube-videolla tämä ongelma on ratkaistu kekseliäästi. Tavalliselta nurmikolta näyttävä maa alkaa videolla liukua, paljastaen altaan houkuttelevan uima-altaan. Tässä siis todellinen innovaatio rahakkaille pulikoinnin ystäville tai vaikkapa oman elämänsä James Bond -pahiksille.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat