Entinen teinitähti julkaisi melkoisia herutuskuvia lomaltaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

R&b-tähti Christina Milian on tehnyt uraa myös näyttelijänä ja televisiotähtenä. Hän kilpaili äskettäin Yhdysvaltain Tanssii tähtien kanssa-ohjelmassa. Hän valmistelee parhaillaan neljättä albumiaan, jonka on määrä tulla ulos Young Money Entertaiment -levy-yhtiöltä.

Christina Milian tunnetaan musiikkiuransa lisäksi myös taipumuksestaan poseerata toisinaan rohkeissakin kuvissa. Nyt 32-vuotias tähti on jakanut Instagram-tilillään runsaasti kuvamateriaalia taannoiselta Las Vegasin reissultaan. Neitokainen vietti kuvien perusteella suuren osan lomastaan bikineissä.

Teinitähtenä tunnetuksi alunperin tullut Christina Milian meni vuonna 2009 naimisiin muusikko The-Dreamin kanssa. Pari karkasi naimisiin Las Vegasissa. Heille syntyi yhteinen Violet-tytär. Musiikkipari erosi jo vuonna 2010. Milian on nyt kihloissa Rap-A-Lot Records -levy-yhtiön pomon James Princen pojan, Jas Princen kanssa. 32-vuotias neito on julkaissut kolme albumia, joiden nimet ovat Christina Milian, It’s About Time ja So Amazin’.