Raekuuro teki tuhojaan – golfpallon kokoiset rakeet tekivät pahaa jälkeä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessa päästiin nauttimaan taannoin pikaisesta hellekaudesta, mutta ennen sitä ukkosen yhteydessä nähtiin Haminassa poikkeuksellisen suuria rakeita. Lämpötilat nousivat helteessä paikoitellen jopa lähes 30 asteen tienoille, ja monet ehtivät kaivaa jo kesävaatteet kaapistaan.

YouTube
YouTube

Tilanne oli hieman toisenlainen Yhdysvaltain itärannikolla. Pennsylvanian osavaltiota koetteli viime viikolla raju raemyrsky. Paikallinen Andrew Strobel teki mitä kenen tahansa valveutuneen sosiaalisen median käyttäjän kuuluukin tehdä, ja kuvasi tilanteen kotinsa kuistilta. Youtubeen päätyneeltä videolta näemme kuinka myrsky vain voimistuu voimistumistaan golfpallon kokoisten rakeiden täyttäessä maan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat