Jaden Smith tyrmistytti Kardashianin häissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Will Smithin perhe lukeutuu Hollywoodin menestyksekkäimpiin perhekuntiin. Miestähden lapset ovat kukin alkaneet viedä eteenpäin omia viihdeuriaan. Jälkikasvu on kuitenkin noteerattu mediassa usein huomattavasti enemmän erikoisten tempaustensa kuin näyttelijäuransa vuoksi.

Nyt Will Smithin ja Jada Pinkett Smithin 15-vuotias Jaden-poika on herättänyt hämmennystä Kim Kardashianien ja Kanye Westin häissä. Nuori mies nimittäin osallistui juhliin valkoisessa Batman-puvussa. Tämä ilmenee tilaisuuden aikana otetuista Instagram-kuvista. Jaden ei ole antanut julkisuuteen selitystä epätavalliselle asuvalinnalleen.

Jadenin suusta on aiemmin kuultu mitä erikoisempia mielipiteitä. Nuori mies uskoo muun muassa vahvasti avaruusolentojen vierailleen maapallolla. Lisäksi hän uskoo, että vastasyntyneet olisivat maailman älykkäimpiä ihmisiä jos voisivat puhua. Jadenin mukaan maailma olisi myös parempi paikka, jos kukaan ei kävisi koulua.