Kissa vaipui kitaran voimalla transsiin – katso video

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Musiikki ja äänet voivat vaikuttaa todella paljon ihmisen tunnetiloihin. Musiikin avulla voi virittäytyä tunnelmaan tai vaihtoehtoisesti vaipua uneen, meditaatiohetkeen tai suoranaiseen transsiin. Nyt verkkovideolla nähdään kissa, joka nauttii kitaran kuuntelemisesta niin paljon, että se näyttää vaipuvan transsiin.

YouTube
YouTube

Tokiolainen musiikinopettaja Masaki Ichimura huomasi taannoin YouTube-videoita nauhoittaessaan, että hänen lemmikkieläimensä nauttii kielisoittimien kuuntelemisesta. Japanilainen mies kuvasi esimerkin siten, että kissa makasi hänen sylissään samalla, kun hän soitti sille kitaraa. Kissan ilme on näkemisen arvoinen.

Videolla näkee, kuinka kissa tuijottaa kauas tyhjyyteen korvat kitaraan päin käännettynä. Sen olemus on samanlainen kuin transsiin vaipuvilla ihmisillä. Eläin liikuttaa päätään vasta lopussa, kun kitaran soitto loppuu. Kissa katsoo miestä kysyvällä ilmeellä, miksi musiikki yhtäkkiä loppui?